Marinovaný Heik na Grille

roberto22 - fotkaroberto22, 27. mája 2012
Marinovaný Heik na Grille
Foto: roberto22

Začal sa nám čas grilovačiek posedení s priateľmi tak som sem pridal jeden chutný a jednoduchý recept ktorým určite zabodujete :D. Heiky si umyjeme Zobraziť celý popisZačal sa nám čas grilovačiek posedení s priateľmi tak som sem pridal jeden chutný a jednoduchý recept ktorým určite zabodujete :D. Heiky si umyjeme a kým sa nám budú sušiť najlepšie na papierovej utierku pripravíme si marinádu.Cesnak , polku limetky , olivový olej , citrónovú mätu a tymián rozmixujeme na hrubo.Ryby na každom boku nakrojíme 3 krát a do každého rezu vložíme lístok mäty a marinádou dobre potrieme.Vložíme na noc do sáčku kde pridáme rozmarín a zvyšnú limetku.Dobrú chuť.

3
porcie
20 minút
príprava
25 minút
na 150 °C

Suroviny

1 dcl
4 strúčiky
3 ks




Postup

  1. 1

    Bylinky a limetku umyjeme

    Marinovaný Heik na Grille - obrázok 1
  2. 2

    Očistenú polku limetky , bylinky , cesnak a olivový olej na hrubo rozmixujeme

    Marinovaný Heik na Grille - obrázok 2
  3. 3

    Ryby umyjeme , osušíme a spravíme s každej strany 3 zárezy do šikma až ku kosti a do každého vložíme lístok mäty a dobre namarinujeme vložíme do sáčku kde pridáme zvyšnú limetku a čerstvý rozmarín.Solíme až na grile.

    Marinovaný Heik na Grille - obrázok 3

Diskusia k receptu

roberto22
ďakujem za privítanie mám ešte pár super receptov v ´´rukáve´´ dúfam že bude aj čas ich sem postupne pridávať.Ale tento rozhodne stojí za vyskúšanie ale na budúce ho skúsim asi zo pstruha ten heik je predsa nie moc chuťovo výrazná ryba.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia