Marinovaný Heik na Grille

Autor receptu: roberto22

Začal sa nám čas grilovačiek posedení s priateľmi tak som sem pridal jeden chutný a jednoduchý recept ktorým určite zabodujete :D. Heiky si umyjeme a kým sa nám budú sušiť najlepšie na papierovej utierku pripravíme si marinádu.Cesnak , polku limetky , olivový olej , citrónovú mätu a tymián rozmixujeme na hrubo.Ryby na každom boku nakrojíme 3 krát a do každého rezu vložíme lístok mäty a marinádou dobre potrieme.Vložíme na noc do sáčku kde pridáme rozmarín a zvyšnú limetku.Dobrú chuť.

3
porcie
20 minút
príprava
25 minút
na 150 °C

Postup

  1. Bylinky a limetku umyjeme
  2. Očistenú polku limetky , bylinky , cesnak a olivový olej na hrubo rozmixujeme
  3. Ryby umyjeme , osušíme a spravíme s každej strany 3 zárezy do šikma až ku kosti a do každého vložíme lístok mäty a dobre namarinujeme vložíme do sáčku kde pridáme zvyšnú limetku a čerstvý rozmarín.Solíme až na grile.