Marinovaný Heik na Grille
Autor receptu: roberto22
Začal sa nám čas grilovačiek posedení s priateľmi tak som sem pridal jeden chutný a jednoduchý recept ktorým určite zabodujete :D.
Heiky si umyjeme a kým sa nám budú sušiť najlepšie na papierovej utierku pripravíme si marinádu.Cesnak , polku limetky , olivový olej , citrónovú mätu a tymián rozmixujeme na hrubo.Ryby na každom boku nakrojíme 3 krát a do každého rezu vložíme lístok mäty a marinádou dobre potrieme.Vložíme na noc do sáčku kde pridáme rozmarín a zvyšnú limetku.Dobrú chuť.
3 porcie |
20 minút príprava |
25 minút na 150 °C |
Postup
- Bylinky a limetku umyjeme
- Očistenú polku limetky , bylinky , cesnak a olivový olej na hrubo rozmixujeme
- Ryby umyjeme , osušíme a spravíme s každej strany 3 zárezy do šikma až ku kosti a do každého vložíme lístok mäty a dobre namarinujeme vložíme do sáčku kde pridáme zvyšnú limetku a čerstvý rozmarín.Solíme až na grile.