Foto: sedmoskaredka
Všetci milovníci marcipánu si tieto koláčiky určite obľúbia. Ja sa ich neviem dojesť, aj keď kvôli kalóriám ich robievam len na Vianoce.
40
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Marcipán rozmrviť, zmiešať s maslom, cukrom, potom pridať bielka a nakoniec múku. Dať na 1 hodinu prikryté do chladu.
- 2
Na pomúčenej doske tenko rozvaľkať na asi 3mm a vykrojiť srdiečka. Piecť pri 175°C 10 minút.
- 3
Tí čo nugát ľúbia, spoja tak ako ja dve srdiečka nugátovou plnkou a ozdobia ich čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu