Malinový tunel
Martina Rybanská
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
Foto: Robert Hüttner
10
porcií
porcií
120 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s cukrom, pridáme žĺtky, múku, kakao a zamiešame. Dáme na plech s papierom na pečenie rovnomerne rozotrieme. Pečieme pri teplote 180 °C 8–10 minút.
- 2
Maliny dáme rozvariť s cukrom. Na 10 minút dáme želatínu do studenej vody. Potom ju pridáme do teplých malín. Precedíme. Šľahačku vyšľaháme a pridáme do nej malinovú hmotu.
- 3
Vkladáme do formy s potravinárskou fóliou, navrch položíme plát korpusu. Vložíme do mrazničky asi na hodinu. Zvyšok korpusu po vysušení rozmixujeme a v tejto „strúhanke“ obalíme zákusok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu