Malinový tunel
Autor receptu: redakcia
10 porcií |
120 minút príprava |
10 minút na 180 °C |
Postup- Bielky vyšľaháme s cukrom,
pridáme žĺtky, múku, kakao
a zamiešame. Dáme na plech
s papierom na pečenie rovnomerne
rozotrieme. Pečieme pri
teplote 180 °C 8–10 minút.
- Maliny dáme rozvariť s cukrom.
Na 10 minút dáme želatínu
do studenej vody. Potom ju pridáme
do teplých malín. Precedíme.
Šľahačku vyšľaháme a pridáme
do nej malinovú hmotu.
- Vkladáme do formy s potravinárskou
fóliou, navrch položíme
plát korpusu. Vložíme do
mrazničky asi na hodinu. Zvyšok
korpusu po vysušení rozmixujeme
a v tejto „strúhanke“ obalíme
zákusok.
|