Malinový sen

jazavka - fotkajazavka, 6. júla 2012
Malinový sen
Foto: jazavka

Tento recept som si vymyslela sama, nakoľko mám rada želatínu, maliny a tak vznikol výborný osviežujúci zákusok. Fotka je trošku nekvalitná, fotené mobilom, nakoľko Zobraziť celý popisTento recept som si vymyslela sama, nakoľko mám rada želatínu, maliny a tak vznikol výborný osviežujúci zákusok. Fotka je trošku nekvalitná, fotené mobilom, nakoľko je fotoaparát na dovolenke... :-))

Suroviny

plnka:
2,5 dcl
1 liter
200 g
želatína:
3 balíčky




Postup

  1. 1

    Upečieme si piškótu (napr. podľa môjho receptu na jahodový koláč, alebo každý tu svoju vlastnú - odskúšanú), po vychladnutí ju natrieme malinovým džemom, pripravíme si jahodovú plnku - vyšľaháme si šľahačku, rozmiešame zeasan vo vode (šťave z kompótu) a prilejeme ho ku šľahačke a došľaháme. Navrstvíme na piškótu, poukladáme maliny (alebo kto chce aké ovocie), urobíme si zo šľahačkovej plnky mantinely okolo tortičky, aby nám nestekala želatína. Tú si pripravíme podľa návodu (spolu z 3 vrecúšok by to malo byť okolo tých 7,5 dcl), trochu schladíme a vylejeme na koláč. A môžeme maškrtiť. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

mracik9
Jazavka,fotka vôbec nevadí,ale zákusoček mňamkový
myalab
jazavka, zakusok krasny, ale neviem co je zeasan.
arasidka
toto sú moje najobľúbenejšie koláče tie môžem celé ročné obdobie jesť, nikdy sa ich neobjem.
myalab
nasla som:
Ochutený stabilizátor šľahačky Zeesan - príchuť Malina. Príprava za studena, dodá Vašej šľahačke alebo rastlinnému krému stabilitu, vzdušnú a pórovitú štruktúru, výrobky sa budú dať pekne krájať, vhodné na mrazenie, predlžuje trvanlivosť šľahačkových výrobkov až na 3 dni.
evanaaa
Ó,jé, to by som si dala! Keby som ale s každého receptu dnes daného ochutnala, no, to by dopadlo.
Ten zeasan je kde dostať? A je tuhý ( prášok), či tekutý?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia