Malinovo-ríbezľová bublanina

lenka0 - fotkalenka0, 21. júna 2015
Malinovo-ríbezľová bublanina
Foto: lenka0

Môžeme použiť ľubovolné ovocie,ja som dala ríbezle a maliny

35
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 hrnček
1 hrnček
2 hrnček
1 bal.
1 bal.
1 hrnček




Postup

  1. 1

    Vajcia, kryštálový cukor a vanilkový cukor vyšľaháme, po lyžiciach pridávame olej, prilejeme vlažné mlieko, múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vyjejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. 1 šálka-300 ml

  2. 2

    Ovocie umyjeme, pocukríme a posypeme múkou aby nekleslo dole. Poukladáme rovnomerne po povrchu a upečieme. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

terinka55
Včera som piekla čerešňovú. Mám trošku iný pomer surovín a aj postup. Každý si pečie podľa seba. Aj Tvoja vyzerá veľmi chutná.
cesminaz
Ja som tiez vcera piekla bublaninu :-) dala som ceresne,jahody a ribezle.Len ja peciem z hladkej muky.Aj ta tvoja vyzera dobre :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia