Foto: 2010
Kdo sa nechce objest kacky ale si chce len pochutnat lebo su aj ine dobroty na Vianocnom stole. Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho Zobraziť celý popisKdo sa nechce objest kacky ale si chce len pochutnat lebo su aj ine dobroty na Vianocnom stole. Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho predjedla ktore sa da lahko pomenit z azijskeho na slovenske.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mnozstvo nepridavam lebo kazdy si urobi kolko chce plus sa daju pouzit zvysky pecenej kacky . My sme kupili polku pekinskej kacky ktorej maso som nakrajal na kusky -pasiky a tak isto som odelil kozu ale len tu chrumkavu a som ju nakrajal na pasiky.
- 2
Vyprazil som male lokse kde som do cesta pridal na drobno nakrajanu jarnu cibulku. Lokse som rozkrojil na polky.
- 3
Enoki male hribiky som dal obarit do slanej vody na 1 minutu.Odlozil na stranu. Tak isto som obaril pazitku aby zmakla. Uhorku som nakrajal na jullien ( na zapalky).
- 4
Na polku lokse som dal trosku hoisin omacky a pridal par kuskov kacky , kusky uhorky , trosku hribov a jarnej cibulky. Nezabudnite pridat chrumkavu kozku !!!
- 5
Loksu sme zrolovali a zviazali cinskou pazitkou ktora bola obarena aby sa lahko dala zviazat. Servirovali sme tak ze kazdy si mohol pridat Hoisin omacky podla chute.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mozno keby som bol na slovensku by som dal: kacku, kozku, kustik pecienky, trosku cervenej kapusty a pasik knedle a polial vypekom zabalil do malickej lokse ... a je predjedlo bez konkurencie.