Malá pochúťka z pekinskej kačky

Autor receptu: 2010

Kdo sa nechce objest kacky ale si chce len pochutnat lebo su aj ine dobroty na Vianocnom stole. Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho predjedla ktore sa da lahko pomenit z azijskeho na slovenske.

30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mnozstvo nepridavam lebo kazdy si urobi kolko chce plus sa daju pouzit zvysky pecenej kacky . My sme kupili polku pekinskej kacky ktorej maso som nakrajal na kusky -pasiky a tak isto som odelil kozu ale len tu chrumkavu a som ju nakrajal na pasiky.
  2. Vyprazil som male lokse kde som do cesta pridal na drobno nakrajanu jarnu cibulku. Lokse som rozkrojil na polky.
  3. Enoki male hribiky som dal obarit do slanej vody na 1 minutu.Odlozil na stranu. Tak isto som obaril pazitku aby zmakla. Uhorku som nakrajal na jullien ( na zapalky).
  4. Na polku lokse som dal trosku hoisin omacky a pridal par kuskov kacky , kusky uhorky , trosku hribov a jarnej cibulky. Nezabudnite pridat chrumkavu kozku !!!
  5. Loksu sme zrolovali a zviazali cinskou pazitkou ktora bola obarena aby sa lahko dala zviazat. Servirovali sme tak ze kazdy si mohol pridat Hoisin omacky podla chute.