Malá pochúťka z pekinskej kačky
Autor receptu: 2010
Kdo sa nechce objest kacky ale si chce len pochutnat lebo su aj ine dobroty na
Vianocnom stole.
Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho predjedla ktore sa da lahko pomenit z
azijskeho na slovenske.
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Mnozstvo nepridavam lebo kazdy si urobi kolko chce plus sa daju pouzit zvysky pecenej kacky .
My sme kupili polku pekinskej kacky ktorej maso som nakrajal na kusky -pasiky a tak isto som odelil kozu ale len tu chrumkavu a som ju nakrajal na pasiky.
- Vyprazil som male lokse kde som do cesta pridal na drobno nakrajanu jarnu cibulku.
Lokse som rozkrojil na polky.
- Enoki male hribiky som dal obarit do slanej vody na 1 minutu.Odlozil na stranu.
Tak isto som obaril pazitku aby zmakla.
Uhorku som nakrajal na jullien ( na zapalky).
- Na polku lokse som dal trosku hoisin omacky a pridal par kuskov kacky , kusky uhorky , trosku hribov a jarnej cibulky.
Nezabudnite pridat chrumkavu kozku !!!
- Loksu sme zrolovali a zviazali cinskou pazitkou ktora bola obarena aby sa lahko dala zviazat.
Servirovali sme tak ze kazdy si mohol pridat Hoisin omacky podla chute.