Foto: evekej
Tento recept pochadza z Francuzka je prevzaty z casopisu Gourmand a mnou odskusany a velmi jednoduchy a vyborny
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Zmiesajte mandle mlete s preosiatym praskovym cukrom a vanilkovym cukrom,vymiesajte vajecne bielka do tuha,potom ich zamiesajte k mandliam a cukru pomaly zlahka.
- 2
Prehrejte si ruru na 200°C na plech si dajte papier na pecenie a pomocou striekacieho vrecuska robte na papier kruzka asi v 3-4 cm priemer ak nemate striekacie vrecko tak pomocou lyzice,nie velmi blizko aby sa nedotykali seba makaronky sa tak trochu rozidu do stran
- 3
Ruru si teraz znizte na 180°C a dajte piect makaronky asi 15 az 20 minut.sledujeme ich aby na neprihoreli.Po upeceny vyberte z rury odstrante papier na pecenie a pocukrujte praskovym cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
opravdu nieje jednoduché ich pripraviť správne....tiež som ich robila už niekoľkokrát a ešte stále niesom úplne spokojná s výsledkom
Len mi ta hlavna fotografia pripada ako odfotena z knihy ;)