Foto: hviezdickaz
Viem,že ich je tu na vareche veľa,hlavne pod názvami ako obrátené rezne,no my sme ich vždy doma volali maďarské,neviem prečo ... :o)
20 minút
príprava
príprava
100-120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
(na rezne) |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
6 ks |
|
|
|
podľa potreby na podliatie ( alebo vývar ) |
|
podľa potreby bez glutamanu |
|
obyčajné |
|
2 lyžice |
|
príloha: ryža |
Postup
-
1
Hovädzie mäso nakrájame na rezne,narežeme,vyklepeme a mierne osolíme.
-
2
Obalíme v strúhanke a potom v rozšľahanom vajíčku.
-
3
Narýchlo opražíme na rozpálenom oleji.
-
4
Rezne preložíme na pekáč,podlejeme vodou,alebo vývarom,pridáme kečup,maslo,vegetu a výpek . Vložíme do rúry a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min. ( Masla dáme viac,no kým som to ja stihla odfotiť,tak sa mi zvyšok roztopil :o) )
-
5
Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou .
podlejem polievkou vývarom a sú výborné