Maďarské rezne (fotorecept)
Autor receptu: hviezdickaz
Viem,že ich je tu na vareche veľa,hlavne pod názvami ako obrátené rezne,no my sme ich vždy doma volali maďarské,neviem prečo ... :o)
20 minút príprava |
100-120 minút na 200 °C |
Postup
- Hovädzie mäso nakrájame na rezne,narežeme,vyklepeme a mierne osolíme.
- Obalíme v strúhanke a potom v rozšľahanom vajíčku.
- Narýchlo opražíme na rozpálenom oleji.
- Rezne preložíme na pekáč,podlejeme vodou,alebo vývarom,pridáme kečup,maslo,vegetu a výpek . Vložíme do rúry a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min. ( Masla dáme viac,no kým som to ja stihla odfotiť,tak sa mi zvyšok roztopil :o) )
- Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou .