Maďarské rezne (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

Viem,že ich je tu na vareche veľa,hlavne pod názvami ako obrátené rezne,no my sme ich vždy doma volali maďarské,neviem prečo ... :o)

20 minút
príprava
100-120 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Hovädzie mäso nakrájame na rezne,narežeme,vyklepeme a mierne osolíme.
  2. Obalíme v strúhanke a potom v rozšľahanom vajíčku.
  3. Narýchlo opražíme na rozpálenom oleji.
  4. Rezne preložíme na pekáč,podlejeme vodou,alebo vývarom,pridáme kečup,maslo,vegetu a výpek . Vložíme do rúry a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min. ( Masla dáme viac,no kým som to ja stihla odfotiť,tak sa mi zvyšok roztopil :o) )
  5. Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou .