Linecké tortičky
			   Erika Nogová
majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 18. apríla 2019
		   
		   majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 18. apríla 2019

Foto: Pravda - Ivan Majerský
40 minút
príprava
príprava
6-8 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Cesto: Všetky suroviny spolu zmiesime. Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm a vykrajujeme kolieska. Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C dozlatista. 
- 2
Krém: Smotanu vyšľaháme s vanilkovou dužinou a mascarpone. Krém navrstíme na vychladnuté linecké kolieska a ozdobíme drobným ovocím. Kolieska s krémom môžeme poukladať aj na seba. Tiež linecké pečivo:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu