Foto: andy54
Pamätám sa, keď som to prvý krát robila priateľovi, ohŕňal nad tým nos. Lievance a ovsené vločky?? No keď to potom ochutnal, zaľúbil si Zobraziť celý popisPamätám sa, keď som to prvý krát robila priateľovi, ohŕňal nad tým nos. Lievance a ovsené vločky?? No keď to potom ochutnal, zaľúbil si ich.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V miske si mixérom vymiešame vajíčko, cukor, soľ, múku a mlieko.
-
2
Do vymiešaného polohustého cesta pridáme ovsené vločky.
-
3
Opatrne mixérom premiešame.
-
4
Posledná kontrola hustoty.
-
5
Cesto necháme cca hodinu oddýchnuť. Vysmážame na rozpálenom oleji na stredne miernom ohni z oboch strán.
-
6
Necháme odkvapkať a ukladáme na seba, pokiaľ skorej nezmiznú v bruškách.
a suhlasim so@zitar , že Marienka, ešte nikdy nič pozitívne nenapísala, nevšímaj si takých frflosov, su to osoby konzervatívne a ked sa niečo nerobí podla ich receptov, tak kritizuju.