tento recept môžem iba odporučiť robím ho každý rok a syn sa ide zatým zblázniť berie si to na internát.
Postup
-
1
Papriku,rajčiaky a cibuľu nakrájame na kocky a necháme dusiť do polomäkká na oleji.Fazuľu si uvaríme zvlášť. Deko z octom a cukrom dáme variť a precedíme.Všetko spolu zmiešame aj z nakrájanými párkami alebo domácou klobásou a plníme do fliaš.Sterilizujeme asi 15 minút.Podľa potreby sa suroviny dajú pridať.
- 2
Ja som pred dvomi rokmi pridal do toho aj huby a bolo to OK. Párky alebo klobásu nemusíme pridávať môžu sa pridať až keď sa to pripravuje. Chuť to ma po Trenčianskom párku z fazuľou ktorú dostať v obchode.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Kurník ..... prosím, naučte ma niekto ako sa kopíruje nick, mne to klasickým spôsobom nejde. Taký obyčajný kuchynský návod by som privítala. Ďakujeéém !