2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špenát podusíme a odparíme z neho čo najviac vody. Podusený špenát osolíme a okoreníme. V mise zmiešame tvaroh, polovicu nastrúhaného syra, vajce, prelisovaný cesnak a smotanu.
- 2
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pekáč potrieme olejom a ukladáme do neho vrstvu cestovín, špenát a tvarohovú zmes. Postup zopakujeme a zakončíme vrstvou cestovín.
- 3
Poslednú vrstvu cestovín potrieme tvarohovou zmesou a posypeme zvyšným strúhaným syrom. Pečieme v horúcej rúre do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu