Lasagne s tvarohom a špenátom

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
1 bal.
300 g
200 g
1 ks
2 strúčiky
150 ml




Postup

  1. 1

    Špenát podusíme a odparíme z neho čo najviac vody. Podusený špenát osolíme a okoreníme. V mise zmiešame tvaroh, polovicu nastrúhaného syra, vajce, prelisovaný cesnak a smotanu.

  2. 2

    Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pekáč potrieme olejom a ukladáme do neho vrstvu cestovín, špenát a tvarohovú zmes. Postup zopakujeme a zakončíme vrstvou cestovín.

  3. 3

    Poslednú vrstvu cestovín potrieme tvarohovou zmesou a posypeme zvyšným strúhaným syrom. Pečieme v horúcej rúre do zlatista.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia