Foto: amandi
Skúšala som, čo všetko mi môže parný hrniec ponúknuť a na čo všetko sa dá použiť. Okrem vyprážania snáď naozaj na všetko. Aj tento Zobraziť celý popisSkúšala som, čo všetko mi môže parný hrniec ponúknuť a na čo všetko sa dá použiť. Okrem vyprážania snáď naozaj na všetko. Aj tento recept je toho príkladom. :)
porcie
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Namočíme za hrsť hríbov do vody. Medzitým pomelieme kuracie prsia, pridáme k nim koreniny, cesnak a premyté a odkvapkané huby.
-
2
Do hrnca dáme mlieko a syr a pomaly zohrievame, až kým sa syr neroztopí. Netreba vôbec použiť múku, ani iné zahuťovadlo.
-
3
Do syrovej omáčky pridáme paradajkový pretlak a premiešame. Môžeme pridať pár kvapiek sladidla, alebo štipku stéviového cukru.
-
4
Lasagne ukladáme do plastovej nádoby obdĺžnikového tvaru, ktorá sa zmestí na najväčšiu mriežku parného hrnca.
-
5
Na plátky lasagní (zaujímavé slovo :) postupne ukladáme mäsovohubovú zmes a na ňu nalejeme syrovoparadajkový čučpajz.
-
6
Vrstvy striedame až kým nezmiznú všetky suroviny. Na záver dáme syrovoparadajkovú omáčku a nastrúhame syr.
Misku uložíme do najširšej parnej nádoby a "paríme" cca 40 minút.
lasane si dávala také,aké si kúpila, teda tvrdé, nepredvarené?
vyzerajú lákavo a zbieram rp do parného hrnca a tento ma veľmi zaujal
dakujem
BTW nerobia to tak ani taliani
lasagne určite predvárať netreba, je to zbytočné....