Foto: verfrt26
Výborný recept na lasagne s mletým bravčovým mäsom a s fazuľkou. Nevyzerajú tak dokonalo, ale chutia výborne ;) mňam Zobraziť celý popis Výborný recept na lasagne s mletým bravčovým mäsom a s fazuľkou. Nevyzerajú tak dokonalo, ale chutia výborne ;) mňam
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
250 g |
|
500 g |
|
300 g |
|
1 konzerva (240 g) |
|
3 lyžice |
|
štipka |
|
štipka |
|
štipka |
|
štipka |
|
1 lyžička |
|
1/2 lyžička |
|
3 strúčiky |
|
1 ks |
|
|
Postup
-
1
Na lyžici olivového oleja osmažíme dozlata cibuľku a na strednom ohni pridáme mleté mäso, po chvíli cesnak, soľ a koreniny. Podlejeme troškou vody a dusíme cca 30 minút.
- 2
Pridáme fazuľu, 2 lyžice kečupu a dovaríme ďalších 10 minút. Potom vypneme a necháme stáť.
- 3
Pláty lasagne (ja som použila Panzani) namočíme na približne 5 minút do prevarenej hurúcej vody. Keď sú mäkké, vyložíme nimi spodok olejom potretej zapekacej misy. Tretinu uvarenej mäsovej zmesi a štvrtinu nastrúhaného eidamu rovnomerne uložíme na pláty. Postup opakujeme ešte dva krát.
- 4
Posledná vrstva musia byť lasagne, ktoré potrieme kečupom a posypeme zostávajúcim syrom. Vložíme do predhriatej rúry na 180°C a o 40 minút si môžete pochutnať na skvelom obede ;) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu