Lángoše

kondor3528 - fotkakondor3528, 2. apríla 2013
15
porcií
1O minút
príprava
3 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
0,5 l
250 ml
1 čl
štipka
štipka
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Langoše 1kg polohrubej muky,1/2l mlieka ,1 kyslá smotana (250ml) ,50g droždia ,štipka soli ,1 lyžička sódy bi karbóny ,štipka kryštálového cukru vymiešať a dať do chladničky a pomalí odoberať a vyprážať.

Diskusia k receptu

jarka99
To droždie sa len normálne zamieša, nemusí sa robiť kvások? Ani cesto nemusí kysnúť? To by bolo super, chytro píš, už sa mi zbiehajú slinky.