Lahodné bryndzové krídelká

58vlasta - bez fotky58vlasta, 4. decembra 2009

Príprava tohto receptu je celkom jednoduchá a krídelká majú výbornú chuť. Sú vhodné ako pohostenie alebo na ľahkú večeru...

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

12 ks
2
2 PL
30 g
7 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie krídelká očistíme, povaríme v osolenej vode a tretí, najmenší kúsok odrežeme. Obalíme ich v jednej lyžici múky. Zo 6 lyžíc múky, vajec, mlieka, bryndze, štipky soli a mletej papriky si pripravíme cestíčko. V múke obalené krídelká potom obalíme v cestíčku a vyprážame na oleji do zlatista. Alebo ich fritujeme.

  2. 2

    Podávame s cesnakovými hriankami a ako prílohu môžeme dať čerstvý zeleninový šalát.

Diskusia k receptu

nyja
hmm, to môže byť dobrota, slinky sa mi zbiehajú. vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia