Príprava tohto receptu je celkom jednoduchá a krídelká majú výbornú chuť. Sú vhodné ako pohostenie alebo na ľahkú večeru...
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie krídelká očistíme, povaríme v osolenej vode a tretí, najmenší kúsok odrežeme. Obalíme ich v jednej lyžici múky. Zo 6 lyžíc múky, vajec, mlieka, bryndze, štipky soli a mletej papriky si pripravíme cestíčko. V múke obalené krídelká potom obalíme v cestíčku a vyprážame na oleji do zlatista. Alebo ich fritujeme.
- 2
Podávame s cesnakovými hriankami a ako prílohu môžeme dať čerstvý zeleninový šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu