Kytica na každú príležitosť

gercakova - bez fotkygercakova, 12. februára 2012
Kytica na každú príležitosť
Foto: gercakova

Tuto kyticu som vydela v jednom časopise ale nebol k nej postup .Tuto kyticu robievam ked ideme na narodeniny a hlavne muži si Zobraziť celý popisTuto kyticu som vydela v jednom časopise ale nebol k nej postup .Tuto kyticu robievam ked ideme na narodeniny a hlavne muži si ju pochvaluju lebo maju na druhy den zaobstarane ranajky .

120min minút
príprava

Suroviny

150g
150g
150g
100g
3 aš 5
1
1
1cm kolečko




Postup

  1. 1

    Ešte potrebujeme: drevene špajle dlhe 25 cm 30 ks, farebny papier 1ks. Salamu a šunku si ztočime do lievika. Do stredu slievika zo šunky a salamy vložime špajlu a ovynieme bielou nitou tak aby salama držala na špajle.špajle pripravime tolko aku velku kyticu chceme. Zo syra vykrojime srdiečka ,z dietnej salamy kvetinku a napychneme na špajlu a pridame do kytice.

  2. 2

    Ak mame kyticu pripravenu ,tak si ju zo spodu zaviažeme nitou aby nam držala po kope.Pridame kučeravy šalat aby nam zakrilo nit zo spodu a upravime kyticu.Na uhorkovu špiralu mam vyrobok z Tupperware ale ak ho nemate tak tu špiralu nemusite davat.

Diskusia k receptu

an3da
Super nápad. Neviem či by sa dali možno urobiť zo syra také čaše, nastrúhame syr na hore dnom obrátené misôčky na ktoré sme dali
papier na pečenie a dáme na chvíľku do teplej rúry alebo do mikrovlnky. Do stredu potom môžme dať, povedzme papriku, červenú aby to dkoratívne pekne vyzeralo.
garanco
Zaujímavý nápad! Skúsim to niekedy urobiť, najprv iba cvične, či sa mi podarí tak pekne, ako Tebe.
(Škoda, že nemáš v profile, odkiaľ si, máme také meno aj v rodine- spod Tatier)
enge149
pekná kytica,už som ich urobila veľa apodarovala,ja používam aj všetku zeleninu,hlavne šalát hlávk.alebo čínsku kapustu okolo,to je veľmi pekné a dovnútra tav.syr,plátk.syr,klobásu,párky,uhorky kyslé,cibuľu aj cesnak-veľa potraví n sa dá požívať podľa sezóny a chuti oslávenca a do stredu malá fľaštička..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia