Foto: zuzananoskova
Týmto receptom som sa inšpirovala z jedného časopisu o jedle. Hneď som vedela, že nám toto jedlo bude chutiť, pretože mi pripomenulo ajurvédske jedlo Zobraziť celý popisTýmto receptom som sa inšpirovala z jedného časopisu o jedle. Hneď som vedela, že nám toto jedlo bude chutiť, pretože mi pripomenulo ajurvédske jedlo ryža s rascou a bolo rozhodnuté: všetky ingrediencie sme mali doma, tak som začala variť :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuskus zalejte v miske horúcou vodou, prikryte tanierikom a nechajte 10-15 minút odstáť. Po čase kuskus s vidličkou prehrabte, osoľte a pridajte chilli podľa Vašej chuti.
- 2
Na rozpálenom oleji opečieme rascu rozdrvenú v mažiari. Pridáme cibuľu pokrájanú na "polmesiačiky" a orestujeme spolu. Keď budete mať cibuľu podľa Vašej chuti, pridajte hrozienka, premiešajte, prisypte kuskus, opäť premiešajte a môžete podávať.
- 3
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu