Postup
-
1
Gaštany dáme piecť do rúry na 15 minút pri teplote 180 o C. Upečené gaštany vytiahneme a necháme vychladnúť. Olúpeme ich a zomelieme. Pridáme k nim mletú pečeň s vínom. Vmiešame petržlenovú vňať, soľ, majorán a trochu muškátového orieška.
- 2
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a opatrne primiešame do zmesi. Ak je príliš tekutá, pridáme strúhanku. Kurča umyjeme a zvnútra poriadne očistíme. Mierne osolíme a naplníme plnkou. Nakoniec dáme piecť do rúry na 200o C asi 35 minút. Ak treba, podlejeme vodou. Podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu