Kuracinka s medovinou a pečenými jablkami

medovinka - bez fotkymedovinka, 24. septembra 2010
2-3
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500  g
1 až 2  dcl
štipka
štipka
štipka
príloha :
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Takže dámy :) kuracie prsia si umyjeme, osušíme aby sa nám nelepily a nakrájame na drobné pásiky. Na cesnaku prepražíme ochutíme štipkou muškátového orieška, soľou, korením a necháme trochu prepiecť, pridáme medovinu a opekáme do zlatista. Musíme dať dobrý pozor aby nám masko nezgumovatelo alebo neprihorelo! Kuracina je rýhchla a chuť medoviny do nej nasiakne velmi rýchlo. Netreba sa báť prípadného "vyšľahnutia plameňov". Masko musí byť šťavnaté a voňavé :) Podávame napr s pečenými jablkami :)

Diskusia k receptu

tetuska
medovinu som koštovala nedávno na jarmoku, tá je dobrá aj bez mäsa, ale skúsim spraviť, len neviem, či ju zoženiem u nás v obchode, keď som nekúpila na jarmoku...
jezibabka1
tak si to zhrnieme: kuracie mäsko - lúbim, medovina - lúbim, pečené jablká - lúbim = určite vyskúšam:) dík za inšpiráciu:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia