Kuracinka s fazuľou a pórom

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 16. marca 2010

Dnes ma to napadlo, uvarila som a chutilo. Možno bude aj vám.

15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1  kg
1  ks
1  PL
1  PL
1

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäsko pokrájané na rezance (alebo kocky), osmahneme do biela

  2. 2

    pridáme papriku, korenie, soľ, worcester, sojovku, vodu - prikryjeme a dusíme

  3. 3

    keď je mäsko mäkké a "prejdené" koreninami pridáme fazuľu aj s nálevom (nebojte sa názvu, tá fazuľa len prebehla okolo soli), na kolieska pokrájaný pór a necháme už len prehriať a podávame s prílohou podľa chuti. My sme to mali so slovenskou ryžou

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

frezia68
Až cítim chuť na jazyku a ak dám viac fazule,ani ryžu nemusím.....:)
bozulka
Dobré,rýchle a tarhoňa k tomu .Výborne,mám rada.
frezia68
Ježibabka,neviem,čo si vyhrala,ale srdečne blahoželám a idem na prieskum :-))))))))
babidka
blahoželám , tesim sa s tebou ...aj so sebou:-DDDDDDDDDDDD

Zaujímavé video z archívu TV Varecha