Kuracie stehno v parnom hrnci trochu inak fotorecept
Foto: mariana33
Tento recept nie je zložitý, ale čistenie parného hrnca je, takže som si to trošku uľahčila:o)
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nádobu na parenie si vystelieme alobalom, do ktorého vložime nakrájanú cibuľu.
-
2
Potom umyté poprekrajované nové zemiaky v šupke.
-
3
Na ne dáme stehno poprášené troškou solčanky....môže sa použiť iba čistá soľ. A dáme pariť.
-
4
Zhruba po 30min. parenia pridáme nakrájanú cuketu. A doparíme. Každý môže použiť zeleninu podľa vlastnej chuti.
na ťažké koláče chute nie sú žiadne...
ale príde-bo prísť musí-chladnejší čas..
a s ním na všetko jedlé chute sa vrátia zas...:-)
Ináč na pare, určite by som neodmietla,ľahké a jedléé:-)
ináč recept sa mi páči... aj ja rada varím v parnom hrnci, nielen že je to zdravé varenie, ale aj rýchle a veľmi jednoduché :-)