Kuracie soté à la nebojsa fotorecept

petina89 - fotkapetina89, 27. júna 2014
Kuracie soté à la nebojsa (fotorecept)
Foto: petina89

Receptík som dnes objavila na MMB mám taký pocit, názov ala nebojsa spočíva vtom, že ingrediencia, kt. som mala dať nakoniec ma stála dosť Zobraziť celý popisReceptík som dnes objavila na MMB mám taký pocit, názov ala nebojsa spočíva vtom, že ingrediencia, kt. som mala dať nakoniec ma stála dosť času váhaním či dať alebo nie no nakoniec som sa odhodlala a NEĽUTUJEM :-) Je to rýchli obedík :-)

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks
1/2 konzervy
1 ks
štipka
štipka
1/2 strúčiku




Postup

  1. 1

    Pokrájanú cibuľku orestujeme na troške oleja

    Kuracie soté à la nebojsa (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme mäsko, kus podusíme

    Kuracie soté à la nebojsa (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vsypeme všetky suroviny aj zeleninu ...okrem syra v črievku

    Kuracie soté à la nebojsa (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Premiešame, podlejeme a nakoniec na tú moju najobávanejšiu časť dáme rozpustiť syr v črievku. Dlho som váhala, nevedela som čo to spraví, ale je to bomba :-P to už keď sa môj chlap za tým olizoval, to vraví samo za seba :-D

    Kuracie soté à la nebojsa (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Necháme prevreť, ešte som dochutila soľou a hotovo!!! Ten syr to aj zahustí takže sa už ničím nemusí :-) Prajem dobrú chuť ;-)

Diskusia k receptu

sovka62
Máš pravdu, @petina , hlavne, že chutilo a že sa zjedlo. Ako bolo naznačené vyššie, nie je to vrchol kulinárskeho umenia, ani vzor zdravého a chutného jedla. Ale ja som si spomenula, ako som varievala keď som začínala a napr. vegeta mi pripadala ako vynález storočia a používala som ju s nadšením. Dnes by som nad niektorými svojimi výtvormi zaplakala. Márna sláva, všetko chce svoj čas, aj naučiť sa umeniu chutnej a zdravej kuchyne.
Hlavné je, že varíš, že sa ti chce, že sa snažíš a hľadáš recepty. časom sa to poddá a budeš kuchárka na jednotku.
terinka55
súhlasím so @sovka62. Nemusíme výskať nadšením, ale ani zhadzovať a zatracovať. My, skôr narodené, sme tiež všelijako začínali a dnes nás šediny robia zhovievavejšími.
Nedaj sa odradiť. Z dobre mienených rád sa pouč a tie uštipačné komenty si nevšímaj. Nech Ti to varí...
mirop
ano a uvidis ze to pojde aj bez konzervovanej zeleniny, susenych byliniek, koreniacich zmesi, syra v crievku a tak podobne...
spievanka
Tento recept robím vždy,keď si chceme pochutnať. Je výborný! A syr v črievku je topka! 👌




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia