Foto: danculka
Rýchlovka do 30 min..
2
porcie
porcie
25-30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Znovu recept na HOT-PAN panvici,najskôr si podĺžke nakrájame baklažán a nasolíme,aby sa spotil a tým on nebude horký,keď sa spotí tak ho osušíme servitkami...
-
2
zapneme panvicu a ako prvý dávame baklažán na 2pl ol.oleja,keďže stred panvice je najteplejší,pookekáme z každej strany a dáme na bok panvice a tam sa bude dokekať...
-
3
potom pridáme mäsko, stačí 1pl ol.oleja a tak isto opekáme z každej strany...
-
4
Zároveň dáme aj hranolky a opekáme,tie nepotrebujú olej,panvica ho stále trochu má,lebo presúvame hotové jedlo do strán a v strede je vždy čo treba riadne opiecť,môžeme aj prikryť...
-
5
Po 25-30 minútach podávame.Dobrú chuť!
Diskusia k receptu