Kuracie s baklažánom (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Rýchlovka do 30 min..
2 porcie |
25-30 minút príprava |
Postup- Znovu recept na HOT-PAN panvici,najskôr si podĺžke nakrájame baklažán a nasolíme,aby sa spotil a tým on nebude horký,keď sa spotí tak ho osušíme servitkami...
- zapneme panvicu a ako prvý dávame baklažán na 2pl ol.oleja,keďže stred panvice je najteplejší,pookekáme z každej strany a dáme na bok panvice a tam sa bude dokekať...
- potom pridáme mäsko, stačí 1pl ol.oleja a tak isto opekáme z každej strany...
- Zároveň dáme aj hranolky
a opekáme,tie nepotrebujú olej,panvica ho stále trochu má,lebo presúvame hotové jedlo do strán a v strede je vždy čo treba riadne opiecť,môžeme aj prikryť...
- Po 25-30 minútach podávame.Dobrú chuť!
|