Kuracie s baklažánom (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Rýchlovka do 30 min..

2
porcie
25-30 minút
príprava

Postup

  1. Znovu recept na HOT-PAN panvici,najskôr si podĺžke nakrájame baklažán a nasolíme,aby sa spotil a tým on nebude horký,keď sa spotí tak ho osušíme servitkami...
  2. zapneme panvicu a ako prvý dávame baklažán na 2pl ol.oleja,keďže stred panvice je najteplejší,pookekáme z každej strany a dáme na bok panvice a tam sa bude dokekať...
  3. potom pridáme mäsko, stačí 1pl ol.oleja a tak isto opekáme z každej strany...
  4. Zároveň dáme aj hranolky a opekáme,tie nepotrebujú olej,panvica ho stále trochu má,lebo presúvame hotové jedlo do strán a v strede je vždy čo treba riadne opiecť,môžeme aj prikryť...
  5. Po 25-30 minútach podávame.Dobrú chuť!