Kuracie rezne v jogurte

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 16. augusta 2014

S týmto receptom prišla priateľka, že to jedla u otca a chutilo jej. Tak sme sa pokúsili ho spraviť spoločne a je to dobré. Zobraziť celý popisS týmto receptom prišla priateľka, že to jedla u otca a chutilo jej. Tak sme sa pokúsili ho spraviť spoločne a je to dobré. Ja viem podobných receptov je veľa, ale takto ho robíme u nás.

8-10
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
3 strúčiky
2 ks
1 ČL
1 ČL
0,5 litra




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezne osolíme a cez nikroténové vrecko jemne naklepeme. Do misy si dáme jogurt, prelisovaný cesnak, vajcia, horčicu, mleté čierne korenie a soľ. Dobre to vymiešame a vložíme rezne tak, aby boli všetky v marináde misu prikryjeme a do chladničky uložíme na noc. Na druhy deň vyťahujeme rezne z marinády a zľahka z oboch strán obalíme v strúhanke. Vysmážame na panvici na oleji .Hotové rezne podávame so slovenským zemiakovým šalátom. Dobrú chuť.

    Kuracie rezne v jogurte - obrázok 1

Diskusia k receptu

terinka55
Poznám, robím skoro rovnako. Aj Tvoj postup sa mi páči. Chutné.
zolik
Super, takto som este nerobila, preto ukladam a vyskusam. Aj so salatom. U mna za 5.
evanaaa
Podobné som už raz skúšala, bolo to dobré, len sa mi zle obaľovalo v strúhanke, trochu to kĺzalo, tebe to ako šlo? Ale výsledok stál za trochu trápenia :-)
jozka2
Prave v nedelu som to robila vo vacsom mnozstve.pouzila som grecky jogurt,lebo je husty a preto rezne sa prekrasne obalovali a boli aj velmi chutne.Mozem len odporucit.S cesnakom robim aj morcacie rezne su tiez vyborne.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia