Foto: dada777
Chutné jedlo z kuracieho mäsa, ktorému dáva výbornú chuť cibuľka s cesnakom. Kto chce si môže do ragú okrem zemiakov nakrájať na kolieska aj Zobraziť celý popisChutné jedlo z kuracieho mäsa, ktorému dáva výbornú chuť cibuľka s cesnakom. Kto chce si môže do ragú okrem zemiakov nakrájať na kolieska aj jednu mrkvu. Jedlo je vhodné aj pre bezmliečnu diétu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ja som na prípravu ragú použila rozporcované kurča - 2 stehná a 2 krídla. Kuracie prsia nie sú do ragú vhodné. Mäso umyjeme a nasolíme.
- 2
Cibuľu si nakrájame nadrobno, cesnak pretlačíme a očistené zemiaky narežeme na menšie kúsky.
- 3
Kuracie mäso prudko opečieme na troche oleja, vyberieme ho a jemne orestujeme cibuľku a cesnak. Potom pridáme zatiahnuté mäso, zemiaky, vodu a ešte trochu dosolíme. Privedieme do varu a varíme domäkka.
- 4
Mäso oberieme od kostí a môžeme podávať. Cibuľka s cesnakom dajú tomuto jedlu úžasnú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu