Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme, aby sme vytvorili kapsu. Pokiaľ budú prsia hrubšie, trochu ich naklepeme.
- 2
Do vytvorenej kapsy vložíme porciu syra a plátok rajčiny. Môžeme ich spojiť špáradlom.
- 3
Naplnené prsia položíme na polovicu bylinkového papiera na pečenie Nápady Šťavnatý steak s provensálskym korením a preložíme.
- 4
Pečieme na mierne rozpálenej panvici bez pridania tuku 5 minút z každej strany.
- 5
Mäso vyberieme a servírujeme so zemiakmi a šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu