Foto: danculka
6-7
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg HYZA |
|
na potieranie mäska a zeleniny |
|
2 pl alebo solčanka |
|
1 čl |
|
1/4 čl |
|
1 ks stredná |
|
3 ks farebná |
|
Postup
-
1
Ešte potrebujeme: špajle . Ako prvé,by som vám odporučila namočiť špajle do vody,aby pri grilovaní nezhoreli prvé...
-
2
prsia okorenené popísanými koreninami a nechané odležať asi 3 hod.....
-
3
odležané prsia,prekrojéme po dĺžke nastokáme vlnovito na špajlu,zeleninu nakrájame na väčšie kusy a tiež dáme na na gri tácku k mäsku a potrieme cesnakovým olejom,dáme grilovať....
-
4
no a môžeme podávať...
-
5
pri papaní,si môžete z papriky kožu stiahnuť a papriku natrieť na chlebík,také je to, ako maslo,dobrú chuť....
Diskusia k receptu