Šťavnaté placky vhodné na slávnostnú príležitosť.
8
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
1 dcl |
|
3 ks |
|
1 malá fľaša |
|
10 PL |
|
4 strúčiky |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/4 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/4 ČL |
|
1/4 ČL |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia narezať na rezančeky,vložiť do marinády:všetky suroviny zmiešať v miske.Takto pripravené mäsko necháme odstáť v chladničke 24 hod.Namiesto hotového leča si môžete pripraviť domáce z 2 paradajok a 2 paprík.
- 2
Placky vkladáme lyžicou do rozpáleného oleja a opekáme z oboch strán.Keď opekáme druhú stranu posypeme strúhaným syrom.Vhodná príloha je ryža, hranolky a tatárska omáčka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu