Foto: jezibabka1
mám rada recepty na "slano - sladko", tak vám ponúkam tento
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pečeň umyjeme, očistíme a nakrájame na väčšie kúsky
- 2
na panvicu dáme olej, osmahneme na ňom cibuľu pokrájanú na drobno, pridáme pečeň a miešame opatrne, kým pečeň "nezbelie" asi 5 - 7min. Pridáme korenie, rascu, kečup a soľ. Prikryjeme a necháme dusiť asi 10min. Potom pridáme jablko, očistené a nakrájané na kocky, podusíme ešte 10 min. a hotovo
- 3
podávame s ryžou, hranolčekmi, varenými zemiakmi.........jednoducho, každý si dá to, čo mu chutí (len s knedľou som to neskúšala :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Len škoda,že to nieje príliš zdravé,hlavne pre nás odrastenejších.