Kuracie medailóniky s marhuľami

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

400 g
2 ks
8 ks
1 KL
 troška
1 KL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame z neho medailóniky, osolíme ich, z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji a vyberieme.

  2. 2

    Nadrobno nakrájanú cibuľu vložíme do výpeku a usmažíme. Pridáme umyté, odkôstkované, na menšie kúsky nakrájané marhule, ochutíme karí a čili korením a dusíme, kým nepustia šťavu. Pridáme cukor, zázvor, mandle a ešte niekoľko minút povaríme.

  3. 3

    Medailóniky rozložíme na plech, na každý dáme kopček marhuľovej omáčky a vo vyhriatej rúre neprikryté rýchlo zapečieme.

Diskusia k receptu