Kuracie kúsky na hríboch

redakcia - fotkaredakcia, 21. augusta 2009

Suroviny

500 g
200 g




Postup

  1. 1

    Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu urestujeme dozlata na rozpálenom oleji, pridáme na kúsky pokrájané kuracie prsia, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Zaprášime hladkou múkou, pridáme sladkú papriku a podlejeme vývarom alebo vodou z rozmrazených hríbov.

  3. 3

    Pridáme hríby a chvíľu povaríme. Pokiaľ použijeme mrazené hríby, tak mäso podlejeme trochou vývaru a vodou, ktorá nám ostane po rozmrazení hríbov.

  4. 4

    Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Nakoniec pridáme nasekanú čerstvú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia