Kurací rezník vo vajíčkovom rožku
Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 22. septembra 2013
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 22. septembra 2013
Foto: Ľuboš Pilc
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme a opečieme.
- 2
Rožok rozkrojíme, na jednu polovicu poukladáme mäso, zeleninu a syr. Priklopíme druhou polovicou rožka.
- 3
Obalíme vo vajíčku a vypražíme do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vzdy lepsie ako mekac.