Kurací rezník vo vajíčkovom rožku

Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 22. septembra 2013
Kurací rezník vo vajíčkovom rožku
Foto: Ľuboš Pilc
1
porcia
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
30 g (oštiepok)
1 ks
10 g
1 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme a opečieme.

  2. 2

    Rožok rozkrojíme, na jednu polovicu poukladáme mäso, zeleninu a syr. Priklopíme druhou polovicou rožka.

  3. 3

    Obalíme vo vajíčku a vypražíme do zlatista.

Diskusia k receptu

rea1
to sa v tom penzióne podáva ako raňajky, obed či večera? ešte by som prosila uviesť cenu.
abdul
@rea1 : Keďže reštaurácia je len na objednávku minimálne deň vopred a celý mlyn propaguje luxus, tak aj toto jedlo bude určite za " hubičku " .
slavkita
Dobrý deň, rea1, tento recept náš šéfkuchár Michal Škorec vytvoril špeciálne pre Varechu na tému desiate a olovranty, najmä do školy. V našej reštaurácii ho teda nepodávame, takže naň nemáme ani cenu. A pseudocognac, máte pravdu - poctivé domáce jedlo je vždy lepšie ako mekáč :)