Kurací perkelt Boženka

kamoska010 - bez fotkykamoska010, 11. mája 2011

tento recept mam zo starej kucharskej knižki po babicke kedze taketo jedla som neoblubovala tento mi chuti aj mojej rodinke

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

250




Postup

  1. 1

    najprv si nakrajame cibulu na male kocky potom prsia na kocky do hrna dame sprazit cibuli s prsiami a restujeme potom pridavame koreniny, kratko poorestujeme a zalejeme vodou a dusime na koniec pridame kyslu smotanu rozmiesanu s mukou a perkel je hotovi podavame s cestovinou dobru chut vam prajem.

Diskusia k receptu

evanaaa
Možno sa tak volá autorka receptu. Tiež robím perkelt asi takto, zvyknem pridať Perkelt pastu v tube, ale nerobím z pŕs, lež zo stehien a niekedy pridám aj krídla a chrbty, ale vcelku, nepokrájané, alke nie je zlý nápad pokrájať čo sa dá. Perkelty a paprikáše sú dobré aj z bravčového.
sportak
Tento recept sa mi páči pre svoju jednoduchosť, určite ho v dohľadnej dobe vyskúšam.
kamoska010
tento recept som pomenovala po svojej mame lebo ona ho robi lepsie ako ja mam to rada lebo je rychli aj ako priprava ale aj do bruska
vychrica1
Dakujem ...je rýchly a na 100per.chutný. Pre zamestnanu zenu ako stvoreny .Ja som ho dnes varila...dakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia