Kura na kyslej kapuste

varechovna - fotkavarechovna, 30. októbra 2009

dobrá papanička....zmesi vôní pečeného kuraťa a kyslej kapusty neodoláte....

4
porcie

Suroviny

1 ks
1  kg
2 tégliky




Postup

  1. 1

    Kura rozporcujeme na 4 časti, nasolíme, posypeme vegetou a grilovacou zmesou.

  2. 2

    Na plech rozložíme kyslú kapustu, na ktorú rozotrieme kyslú smotanu a na vrch položíme rozporcované kura-dáme upiecť.

Diskusia k receptu

horvatocka
tiež robím kura na kyslej kapuste, ale ja dávam na spodok aj zemiaky nakrájané na kolieska. Zakryjem alobalom a pečiem, keď je kura mäkké alobal odstránim a ešte zapečiem do červena.
erikao
ja zas nechápem ako to robíte, mne tá kapusta čo je hore vždy zhorí, každý kúsok čo nie je prikrytý mäsom
tiginko
@erikao musíš piecť maximálne na 180 stupňov a zakryté asi 45 min, až na záver odkry a zapeč kvôli farbe cca 15 min. Takto by ti to nemuselo zhorieť. Ja som už tiež pár krát piekla kura na kapuste a neprihorela mi
adulienka
Robievam to tiež a naozaj je to veľmi chutné jedlo-mňňňňaaammm.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia