Krkovička marinovaná v škoricovej marináde

svedka - fotkasvedka, 9. novembra 2014
Krkovička marinovaná v škoricovej marináde
Foto: svedka

Podavana s kari zeleninovou ryzou,opekanymi zemiackami,zeleninovou salsou a bernskou omackou :)

4
porcie

Suroviny

500 g
1 ks
3 ks
Marináda:
1 PL
1 PL
1 PL
na špičku noža
podľa potreby (alebo obyčajná)
1 ČL
1 ČL (chilli)
1 ČL (alebo sušený)
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vsetky ingrediencie na marinadu si zmiesame . Krkovicu nakrajame na platky a nechame marinovat 12 a viac hodin.

  2. 2

    Pekac si vystelieme alobalom,poukladame polovicku nakrajanej cibule a 2 najemno nakrajane cesnaky.Rovnomerne navrstvime maso a nan zvysok cibule a cesnak+mozeme este jemne dosolit udenou solou.Prikryjeme druhou vrstvou alobalu,zabalime ako darcek a pecieme cca 2 (a viac) hodiny pri 190stupnoch.Masko je hotove,ak sa nam pekne lahko oddeluje :) Dobru chut :)

  3. 3

    Marinada je viac ako vhodna na jahnacie,ale to ja nemozem ani citit :)

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Sezónne jedlá, Jesenné, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@katka78 ten recept co na nej odkazujes se mi docela hodi, v tajinu varim rada a kazdy recept dobry. Vubec mam rada arabska jidla. Tak dik za ten link :-)
1x katka78
@evanaaa to ti verim.obalovat a marinovat, to je velky rozdiel.je to zahranicna kuchyňa, nie sme na to zvyknuti, takze rozumiem :) treba vyskusat, lebo teoria je uplne ina ako prax :)
1x evanaaa
zaujímavá marináda :) a nebili sa dokopy koreniny z marinády s kari korením v ryži? alebo si ho dala len tak jemne?