Krevetový koktail na párty
Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 2. marca 2012
šéfkuchár spoločnosti Metro, 2. marca 2012
Foto: z knihy Vojto Artz u vás doma
Suroviny
4 PL (blanšírované) |
|
4 PL |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
4 srdiečka - stred šalátu |
|
(alebo olivový olej + citrónovú šťavu) |
|
|
Postup
-
1
Majonézu zmiešame s kečupom a dochutíme podľa potreby citrónovou šťavou a tabascom.
- 2
Pridáme olúpané uvarené krevety a vymiešame hustý koktail.
- 3
Koktail navrstvíme na srdiečka hlávkového šalátu, ktoré sme umyli, dôkladne osušili a rozkrojili na polovice, alebo na brokolicu uvarenú na pare.
- 4
Nakoniec pokvapkáme citrónovým olejom a posypeme červeným korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.biokamo.sk/biopurus-zdrave-oleje/citronova-trava-o...