Krevetový koktail na párty

Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 2. marca 2012
Krevetový koktail na párty
Foto: z knihy Vojto Artz u vás doma

Suroviny

4 PL (blanšírované)
4 PL
1 PL
4 srdiečka - stred šalátu
 (alebo olivový olej + citrónovú šťavu)




Postup

  1. 1

    Majonézu zmiešame s kečupom a dochutíme podľa potreby citrónovou šťavou a tabascom.

  2. 2

    Pridáme olúpané uvarené krevety a vymiešame hustý koktail.

  3. 3

    Koktail navrstvíme na srdiečka hlávkového šalátu, ktoré sme umyli, dôkladne osušili a rozkrojili na polovice, alebo na brokolicu uvarenú na pare.

  4. 4

    Nakoniec pokvapkáme citrónovým olejom a posypeme červeným korením.

Diskusia k receptu

tatranka
Páči sa mi recept.No mám pocit,akoby sa stala niekde chyba.V recepte sa uvádza,servírovanie na hlávkovom šaláte a ja mám pocit,akoby obrázok hovoril o servírovaní na brokolici.Mýlim sa?
bozulka
Zelené...ako zelené...:-)) ale krevetky sú pekné!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia