Kráľovské krevety s čili a citrónovou omáčkou
Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Suroviny
24 ks, predvarené |
|
6 PL |
|
3 strúčiky, prelisovaný |
|
2 ks, nakrájané |
|
čerstvo nakrájaný |
|
z 2 ks, čerstvá |
|
Postup
-
1
Krevety si dáme nabok. Olivový olej, roztlačený cesnak, dve nakrájané čili papričky, čerstvo nakrájaný kôpor a šťavu z dvoch citrónov spolu zmiešame, vložíme do panvice a zohrievame do horúca, pridáme krevety a varíme spolu 2 minúty.
- 2
Náš tip: Podávame s čerstvou bagetou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jednoduchý s bežne dostupnými surovinami, rýchla príprava.(A čili papričky ani byť nemusia.)