Foto: faktja
Milujem kôpor a kým je čerstvý, používam ho kam sa dá...a samozrejme mrazím...
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Spravíme si svetlú zápražku.
-
2
Zalejem vývarom, pridám smotanu na varenie a soľ (ja dávam aj bujón)
-
3
Nechám prejsť varom a nakoniec pridám nasekaný kôpor.
-
4
Na kôpor a iné sekanie mám takúto super nec po svojej babičke...:-)
ďakujem za komentár, ale práve preto som sem dala tento recept, pretože zo skúsenosti viem, že obyčajne sa robí väčšina podobných prívarkov na sladkokyslo. V našej rodine sme na to nikdy neboli zvyknutí, preto dávam bujón, je to opäť iná chuť, samozrejme, bobkový list zvyknem dávať tiež, ale väčšinou keď robím sýtejšiu verziu so zemiakmi.
varecha.pravda.sk/recepty/moja-koprova-omacka-fotorecept/...