Kolienko na čiernom pive
			   Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 16. mája 2012
		   
		   šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 16. mája 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Koleno vykostíme, naplníme v horúcej vode sparenými kelovými listami. Pridáme soľ, korenie, cesnak a rozmarín. 
- 2
Zrolujeme, zviažeme niťou, položíme na plech a obložíme nakrájanou cibuľou. 
- 3
Pečieme pri 200 oC dobré dve hodiny a často podlievame čiernym pivom. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu