Kolienko na čiernom pive
Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 16. mája 2012
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 16. mája 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Koleno vykostíme, naplníme v horúcej vode sparenými kelovými listami. Pridáme soľ, korenie, cesnak a rozmarín.
- 2
Zrolujeme, zviažeme niťou, položíme na plech a obložíme nakrájanou cibuľou.
- 3
Pečieme pri 200 oC dobré dve hodiny a často podlievame čiernym pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu