Kolienka s Peccorinom

pusta - fotkapusta, 10. marca 2011
Kolienka s Peccorinom
Foto: pusta

Tento recept mi dal môj najlepší priateľ. Je jednoduchý, rýchly a vynikajúci - dáva vyniknúť famoznej chuti ovčieho syra Peccorino. Touto cestou dakujem autorovi Zobraziť celý popisTento recept mi dal môj najlepší priateľ. Je jednoduchý, rýchly a vynikajúci - dáva vyniknúť famoznej chuti ovčieho syra Peccorino. Touto cestou dakujem autorovi za jeho skvelé kuchárske umenie a kreativitu. Vkladám ho pre Vás, aby som sa s Vami podelila o úžasný chuťový zážitok.

4
porcie
10 minút
príprava
7-8 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g, strúhaný
4 PL
 na varenie
p.p

Online leták

Postup

  1. 1

    Kolienka varíme vo vriacej osolenej vode 7-8 minút a scedíme.

  2. 2

    Do misy dáme husaciu masť, premiešame s kolienkami a vrch posypeme strúhaným Peccorinom.

  3. 3

    Podávame horúce a ako prílohu volíme jemný šalát, napr. hlávkový. Dajú sa použiť aj iné cestoviny, ale najvhodnejšie sú kolienka. Nič iné, žiadnu dalšiu prísadu nepridávame, ale dáme vyniknúť jedinečnej chuti tohto ovčieho syra.

Diskusia k receptu

jarunka
Jednoduchy a rychly recept. Ak najdem ten syr, urcite vyskusam.
pusta
jarunka, nesklame ťa. ja sama som veľmi tomuto receptu veľmi neverila, ale som rada, že som poslúchla môjho priareľa a bol to prekvapivo dobrý chuťový zážitok. ak odskúšaš, daj mi vedieť ako chutilo