Kolienka s Peccorinom
Autor receptu: pusta
Tento recept mi dal môj najlepší priateľ. Je jednoduchý, rýchly a vynikajúci - dáva vyniknúť famoznej chuti ovčieho syra Peccorino. Touto cestou dakujem autorovi za jeho skvelé kuchárske umenie a kreativitu. Vkladám ho pre Vás, aby som sa s Vami podelila o úžasný chuťový zážitok.
4 porcie |
10 minút príprava |
7-8 minút tepelná úprava |
Postup
- Kolienka varíme vo vriacej osolenej vode 7-8 minút a scedíme.
- Do misy dáme husaciu masť, premiešame s kolienkami a vrch posypeme strúhaným Peccorinom.
- Podávame horúce a ako prílohu volíme jemný šalát, napr. hlávkový. Dajú sa použiť aj iné cestoviny, ale najvhodnejšie sú kolienka. Nič iné, žiadnu dalšiu prísadu nepridávame, ale dáme vyniknúť jedinečnej chuti tohto ovčieho syra.