Koláčik z tekvicových jadierok fotorecept
Foto: elisticka
Kúpila som tekvicovú múku z jadierok a pohľadala som na nete recept a vyskúšala som ho urobiť - zatiaľ klasiku a neskôr vyskúšam v Zobraziť celý popisKúpila som tekvicovú múku z jadierok a pohľadala som na nete recept a vyskúšala som ho urobiť - zatiaľ klasiku a neskôr vyskúšam v bezlepkovej verzii.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny na pečenie. Do misky dáme žĺtky a cukor a zmixujeme, neskôr pridáme rum, potom ručne primiešame múku so strúhankou a sneh vyšľahaný z bielkov.
-
2
Pekáčik vymastíme maslom a vylejeme cesto.
-
3
Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov asi 15 minút.
-
4
Upečené cesto prekrojíme na polovicu a jeden plát natrieme džemom.
-
5
Priklopíme druhým plátom a necháme vychladnúť.
-
6
Polejeme čokoládovou polevou.
-
7
Nakrájame. Dobrú chuť.
hahaha vtipne :-)
Kolacik je lahucky jemnucky a vyborny myslim ze k tomu dopomohol aj rum a sneh ..vyskusaj je naozaj famozny :)
ano pohankova by bola fajn