Foto: nathaliez
Viac receptov nájdete na mojom blogu http://nathalies-life.blogspot.sk/
8
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
45 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Do misky si nalejeme tatranskú kávu a vysypeme balenie Alpenskieho Mleczka. Celú misku dáme roztopiť do vodnného kúpeľa.
-
2
Pridáme tvaroh, vodu
-
3
čokoládový puding
-
4
rozdrvené sušienky
-
5
múku, prášok do pečiva a všetko veľmi dobre premiešame.
-
6
Cesto vylejeme do vymasteného plechu a dáme piecť.
-
7
Pre tých, ktorý nevedia, ako vyzerá hlavná ingrediencia. Myslím, že môžte použiť rôzne druhy čokoládok. Chuťou pripomínajú malého princa, či ako sa to volalo... :D Proste vnútro má penový charakter
Diskusia k receptu