Koláč AP (fotorecept)

Autor receptu: nathaliez

Viac receptov nájdete na mojom blogu http://nathalies-life.blogspot.sk/

8
porcií
60 minút
príprava
45 minút
na 175 °C

Postup

  1. Do misky si nalejeme tatranskú kávu a vysypeme balenie Alpenskieho Mleczka. Celú misku dáme roztopiť do vodnného kúpeľa.
  2. Pridáme tvaroh, vodu
  3. čokoládový puding
  4. rozdrvené sušienky
  5. múku, prášok do pečiva a všetko veľmi dobre premiešame.
  6. Cesto vylejeme do vymasteného plechu a dáme piecť.
  7. Pre tých, ktorý nevedia, ako vyzerá hlavná ingrediencia. Myslím, že môžte použiť rôzne druhy čokoládok. Chuťou pripomínajú malého princa, či ako sa to volalo... :D Proste vnútro má penový charakter